mijn anterius

over anterius

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de focus kunt leggen op datgeen wat je belangrijk vindt. Besteed je liever tijd aan de groei van je onderneming of heb je liever meer vrije tijd, wij ondersteunen je daar graag bij.

Anterius is niet zomaar een organisatie in de financiële sector. Anterius is namelijk een onderdeel van PEKA Management B.V. en bundelt tevens zijn krachten met ZOZA. Zowel PEKA als ZOZA hebben veel ervaring in het ondersteunen van ondernemingen op financieel gebied.

PEKA Management B.V. is opgericht in 1998 en is in 2023 dus al 25 jaar een grote steun voor veel bedrijven. In deze jaren hebben wij zowel kleine, grote, nationale en internationale ondernemingen mogen ondersteunen waardoor wij veel kennis en ervaring op hebben mogen doen. Met ZOZA erbij als partner hebben wij de juiste kennis en zijn wij ervan overtuigd dat wij jou perfect kunnen helpen. Wij zullen je administratief en financieel ondersteunen en zowel je bedrijf als jouw persoonlijke situatie te verbeteren. Geheel transparant, betrouwbaar en zo veel mogelijk digitaal. Dat is waar wij voor gaan!

Wij geloven in de kracht van cijfers en dat wij samen sterker zijn dan individueel!

Peter Kuijer

Op 16-jarige leeftijd ben ik de financiële wereld ingerold. Al snel ontwikkelde ik een passie voor de financiële sector en toen ik 40 jaar werd, hakte ik de knoop door: het werd tijd voor een eigen onderneming. Een onderneming waarin ik kon werken met mijn eigen missie, visie en filosofie. Mijn tijd besteden aan hetgeen wat ik zelf het belangrijkste vind: mensen en bedrijven ondersteunen op het gebied van administratie en belastingen.

De juiste keuze want inmiddels is PEKA Management B.V. uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in de financiële sector. In 2023 bestaan we 25 jaar en hebben we zowel kleine als grote bedrijven op elk niveau mogen helpen. Als ik terug kijk op de hoeveelheid ondernemingen die we hebben mogen helpen en de ervaring die ik hierdoor heb opgedaan kan ik wel zeggen dat het een van mijn beste beslissingen is geweest.

Met de oprichting van Anterius kan ik mijn kennis en ervaring combineren met datgeen wat ik na al die jaren nog steeds het allerliefste doe: mensen helpen en ontzorgen. Een fijne en vertrouwde samenwerking is voor mij cruciaal, transparantie en eerlijkheid van beide kanten. Dat is waar ik voor sta en dat is een van de succesfactoren achter onze diensten.