mijn anterius
administratiekantoor
belastingadvies
loonverwerking

belastingadvies

Voor het ontvangen van het juiste belastingadvies zit je bij Anterius op de goede plaats! We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. In combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis over jouw bedrijf geven we je altijd een passend en persoonlijk advies.

aangiftes

Ook over je aangiftes bij de Belastingdienst hoef jij je vanaf nu geen zorgen meer te maken. Deze pakken wij namelijk voor je op. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Op deze manier bespaar je veel tijd, worden je aangiftes met zorg ingediend en zorg je ervoor dat je niet te veel belasting betaalt.

jaarrekening BV

Wanneer je een BV hebt ben je verplicht om de jaarrekening inzichtelijk te maken voor de Kamer van Koophandel. Wij stellen deze voor je op, brengen je op de hoogte en lopen gezamenlijk door de jaarrekening heen. Op deze manier weet je hoe je ervoor staat en kan je een eventuele nieuwe koers bepalen.

over anterius

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de focus kunt leggen op datgeen wat je belangrijk vindt. Besteed je liever tijd aan de groei van je onderneming of heb je liever meer vrije tijd, wij ondersteunen je daar graag bij.

Anterius is niet zomaar een organisatie in de financiële sector. Anterius is namelijk een onderdeel van PEKA Management B.V. en bundelt tevens zijn krachten met ZOZA. Zowel PEKA als ZOZA hebben veel ervaring in het ondersteunen van ondernemingen op financieel gebied.