mijn anterius
administratiekantoor
belastingadvies
loonverwerking

administratiekantoor

Anterius is een administratiekantoor dat, waar mogelijk, voornamelijk in de digitale omgeving werkt. Door deze digitale omgeving zijn jouw cijfers altijd inzichtelijk en zijn we volledig transparant. Maar welke administratie kunnen wij voor je verzorgen? Dit is geheel afhankelijk van je wensen!

anterius

We kunnen je gehele administratie, inclusief loonadministratie, overnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het factureren van je klanten. Doe je dit liever zelf? Uiteraard is dat ook mogelijk. Lever bij ons je bonnetjes en facturen digitaal in, dan doen wij de rest! We zorgen ervoor dat je altijd inzicht hebt in je administratie en adviseren je geheel op maat.

Laten we even overzichtelijk maken wat we op administratief gebied voor je kunnen betekenen:

over anterius

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de focus kunt leggen op datgeen wat je belangrijk vindt. Besteed je liever tijd aan de groei van je onderneming of heb je liever meer vrije tijd, wij ondersteunen je daar graag bij.

Anterius is niet zomaar een organisatie in de financiële sector. Anterius is namelijk een onderdeel van PEKA Management B.V. en bundelt tevens zijn krachten met ZOZA. Zowel PEKA als ZOZA hebben veel ervaring in het ondersteunen van ondernemingen op financieel gebied.