mijn anterius

diensten

Anterius ontzorgt financieel zodat je meer tijd overhoud voor datgeen wat je het liefste doet.

Dit betekent dat wij je kunnen ondersteunen bij je administratie, belastingadvies geven en de loonverwerking volledig voor onze rekening kunnen nemen.

Bij een samenwerking met Anterius is je administratie 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar wereldwijd bereikbaar. Met behulp van een automatische bankkoppeling houden wij je administratie bij en zorgen we ervoor dat deze altijd up-to-date is. Tijdsbesparing, te allen tijde een actueel overzicht van je financiële positie en openstaande posten. Dat is waar Anterius voor staat.

administratiekantoor

Anterius is een administratiekantoor dat, waar mogelijk, voornamelijk in de digitale omgeving werkt. Door deze digitale omgeving zijn jouw cijfers altijd inzichtelijk en zijn we volledig transparant. Maar welke administratie kunnen wij voor je verzorgen? Dit is geheel afhankelijk van je wensen!

belastingadvies

Voor het ontvangen van het juiste belastingadvies zit je bij Anterius op de goede plaats! We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. In combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis over jouw bedrijf geven we je altijd een passend en persoonlijk advies.

loonverwerking

Is je bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en zijn je lasten omtrent loonverwerking groter geworden? Anterius kan je loonverwerking volledig overnemen. Op deze manier heb je meer tijd over om te besteden aan het coachen van je personeel of het op de kaart zetten van je bedrijf.

abonnementen

Bij Anterius ontzorgen we je daar waar mogelijk. We verwerken niet alleen je financiën. Nee, we nemen het hele financiële stuk voor je over. Geen zorgen over het indienen van bonnetjes, dit werkt eenvoudig via onze Exact app. We nemen het uit handen zodat jij meer tijd aan andere dingen kunt besteden. Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent!

Om dit zo goed mogelijk te organiseren werken we bij Anterius met abonnementsvormen. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren en aan al jouw financiële behoeftes voldoen. Ben je startende zzp’er, beginnend met 2 FTE of een bedrijf met 50 FTE? Wij zorgen ervoor dat je de juiste zorg krijgt, we gaan geen uitdagingen uit de weg en zoeken graag naar de beste oplossing!

Nieuwsgierig geworden naar onze abonnementen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer namelijk!