mijn anterius
administratiekantoor
belastingadvies
loonverwerking

loonverwerking

Is je bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en zijn je lasten omtrent loonverwerking groter geworden? Anterius kan je loonverwerking volledig overnemen. Op deze manier heb je meer tijd over om te besteden aan het coachen van je personeel of het op de kaart zetten van je bedrijf.

salarisstroken en jaaropgaves

Geen omkijken meer naar het storten van salarissen, het creëren en verzenden van salarisstroken of het maken van jaaropgaves. Bij Anterius zijn we op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zullen we er altijd zorg voor dragen dat jouw medewerkers op tijd hun salaris, vakantiegeld en een eventuele 13e maand zullen ontvangen.

Bij het volledig overnemen van je loonverwerking kan je denken aan het volgende:

over anterius

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de focus kunt leggen op datgeen wat je belangrijk vindt. Besteed je liever tijd aan de groei van je onderneming of heb je liever meer vrije tijd, wij ondersteunen je daar graag bij.

Anterius is niet zomaar een organisatie in de financiële sector. Anterius is namelijk een onderdeel van PEKA Management B.V. en bundelt tevens zijn krachten met ZOZA. Zowel PEKA als ZOZA hebben veel ervaring in het ondersteunen van ondernemingen op financieel gebied.